AFRODIZIAKAI

AFRODIZIAKAI

Pasak graikų mitų, rožės atsirado ten, kur krito kraujo lašai iš sužalotų Afroditės kojų Kipro kalnuose beieškant savo mylimojo Adonio kūno. Taip rožės tapo nemirtingos meilės simboliu – meilės, nugalinčios visas kliūtis.

O štai iš minėtos grožio ir meilės deivės vardo kildinamas pavadinimas medžiagų, stiprinančių lytinį potraukį – tai AFRODIZIAKAI.

Ne veltui rožių žiedlapiais senovės Romoje buvo nubarstomi jaunavedžių patalai. Jau tais laikais žinota, kad rožių kvapas mažina nerimą, natūraliai kylantį prieš pirmąją vedybinę naktį, o kartu ir skatina romantiškumą, seksualumą.

Natūralu, kad laikui bėgant, santykiuose atsiranda nesutarimų, seksualinių sunkumų. Jei tokie sutrikimai kyla dėl fizinių priežasčių (kas pastebima kur kas rečiau), vertėtų kreiptis į specialistą. Kita vertus, jei tokios problemos kyla dėl dvasinių ar emocinių priežasčių AROMATERAPIJOS pagalba gali būti viena veiksmingiausių.

Yra žinoma, kad būtent aromaterapijoje naudojami ETERINIAI ALIEJAI pasižymi lytinį potraukį stiprinančiomis savybėmis. Jie taip pat padeda žmonėms sumažinti tarpusavio santykių baimę ir atsikratyti streso. Tiesa, rožės – ne vienintelis afrodiziakas.

Panašaus raminamojo poveikio yra ir kvapieji šalavijai, pačiuliai, kvapniosios kanangos, santalai ir jazminaičiai. Beje, pastarieji turi tokį stiprų poveikį, kad jam beveik neatsispiria ne tik vyrai ir moterys, bet ir katės. Jazminaičių erotinis „šalutinis“ poveikis buvo pastebėtas žmonių, naudojusių eterinius aliejus besigydant kitus, su seksualumu nesusijusius sutrikimus. Todėl teiginį, kad AFRODIZIAKAI veikia tik tuomet, kai to poveikio tikimąsi, galima drąsiai paneigti.

MAELER rekomenduoja išbandyti AROMATERAPINĘ ŽVAKĘ LUXE N°8. Tai afrodiziakas, kuriame su rožių ir jazminaičių absoliutais susipina  rožmedžio, muskatinio šalavijo, frankincenso ir palergonijos natos. LUXE N°8 skleidžiamas aromatas stimuliuoja seksualumą – natūralią sveiko organizmo reakciją į energijos perteklių. Šis gėlinis aromatas taip pat gerina nuotaiką, stiprina pasitikėjimą savimi, žadina gyvenimo džiaugsmą.

Grįžti į tinklaraštį